volg deze buurt
x
U kunt alleen een buurt volgen als u bent ingelogd. Heeft u al eerder aangemeld bij Buurtbestuurt? Log dan hier in. Nog niet eerder geregistreerd? Klik dan op de blauwe "Ik wil me registreren" knop.
GEBRUIKERSNAAM (IS UW EMAILADRES)
WACHTWOORD
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Door in te loggen kunt u reageren op berichten
U bent nog nooit op deze site geweest of heeft niet eerder uw gegevens ingevuld, maar u wilt zich wel aanmelden zodat u o.a. kunt reageren op berichten over uw buurt.
Wachtwoord vergeten
x
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul onderstaand formulier in
Vul uw e-mailadres en druk op "Wachtwoord opvragen". U zult een e-mail ontvangen met verdere instructies hoe uw wachtwoord te veranderen.
Stop met volgen van deze buurt
x
Weet u zeker dat u wilt stoppen met het volgen van deze buurt?
U ontvangt dan geen berichten meer over deze buurt.
Blijf op de hoogte!
x
De voordelen om uw buurt te volgen:
1
ontvang berichten van uw wijkagent over actuele zaken in uw buurt
2
blijf op de hoogte van de activiteiten in uw buurt
3
maak contact met uw buurtbewoners
4
reageer op berichten van andere buurtbewoners
1
kies uw buurt
16hovensekade
Adrien Milderbuurt
Beverwaard
Boomgaardshoek
Bospolderplein
Cool Zuid
De Esch
Digna Nieuw Engeland
Dokhavenbuurt
Essenburgbuurt Nieuwe Westen
Ganzerikplein e.o.
Gerrit van de Lindebuurt
Hoek van Holland L’Avenue
Hofstedebuurt
Homerusbuurt
Hordijkerveld
Irenebuurt
Kapiteinsbuurt
Katendrecht
Kiefhoek
Kleiwegkwartier
Kop van Middelland
Kop van zuid
Kossel
Kreekhuizen
Kruidenbuurt
Landenbuurt Delfshaven
Lusthofkwartier
Mathenesserflats
Meeuwenplaat
Middelland Zuid
Middengebied centrum
Millinxbuurt
Mooi Molière
Noordereiland
Nozemanbuurt
Osseweibuurt
Oudeland
Overschie
Pendrecht
Pernis
Prachtig Moliere
Pupillenbuurt Nieuwe Westen.
Riederbuurt
Rozenburg Het Dorp
Rozenburg Schanspolder
Schans Watergeus
Schepenbuurt
Schiemond
schiewijk oost
schoutpaden hoogvliet
Slachthuisterrein
Spangen-Oost
Sportdorp
Struisenburg
Tussendijken West - Spangen boven
Tussendijken-Oost
Tussenwater
Tweebosbuurt
Walravenbuurt
Westpunt
Wolphaertsstraat eo
Zalmplaat
Zeno / Platobuurt
ZZX Training
2
Registreren
U wordt op de hoogte gehouden via het hieronder ingevulde adres. Dit is tevens uw gebruikersnaam waarmee u op deze site kunt inloggen.
JOUW NAAM
JOUW E-MAILADRES
JOUW WACHTWOORD
NOGMAALS JOUW WACHTWOORD
of
 
3
bedankt
Bedankt voor het aanmelden. Er is een bevestigings e-mail gestuurd naar het door u opgegeven emailadres.

Na bevestiging van uw e-mailadres kunt u linksboven inloggen via de knop ‘login’ bovenin het menu van de site.
Tussendijken West - Spangen boven
laatste berichten
0
0
buurt bestuurt evenement 14 december
Eerder kreeg u al de uitnodiging voor de bijeenkomst van aanstaande donderdag voor alle buurt bestuurt teams van Delfshaven. Vanaf 1800 uur bent u welkom voor een hapje en drankje, verzorgd door de leerlingen van het Carré college. Vanaf 19.15 uur starten we met een programma. Deze keer is er nog iets extra's. Het buurt bestuurt team van de Essenburgbuurt zamelt levensmiddelen in die zij in pakketten uitdelen aan bewoners van Delfshaven die het niet breed hebben. Vorig jaar werden ruim 50 boodschappentassen uitgedeeld. Een mooi moment voor alle buurtbestuurt deelnemers om dit te ondersteunen. Als de meeste mensen 1 of 2 boodschappen zouden meenemen, kunnen dit jaar nog meer mensen blij maken met wat extra's vlak voor de kerst. Maar ook zonder extra boodschappen bent u van harte welkom. Ik hoop u donderdagavond te kunnen begroeten.
Delfshaven ontmoet
Dit is de definitieve uitnodiging voor de ontmoetingsavond van 14 december. Uw aanwezigheid stellen wij zeer op prijs. Bent u inmiddels gestopt met uw deelname aan buurt bestuurt maar zou u dat graag weer oppakken, dan bent u ook van harte welkom. Beste buurt bestuurt leden, Hierbij nodigen wij u allen uit voor een gezamenlijke afsluiting van het jaar. Alle buurt bestuurt leden van heel Delfshaven zijn welkom. Het lijkt ons leuk om kennis te maken en elkaar te leren kennen. De bijeenkomst is op: Datum : donderdag 14 december Tijdstip : 18.00 – 21.00 uur Locatie : Carre College Adres : Beukelsdijk 145 Van 18.00 – 19.00 uur starten we met een gezamenlijke maaltijd, verzorgd door de leerlingen van het Carré college. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Fatima Addou, gebiedsnetwerker van het Nieuwe Westen/Middelland van de Gemeente Rotterdam, telefoonnummer 06-57257164 of via de mail f.addou@rotterdam.nl. Wij ontvangen u graag op 14 december. Met vriendelijke groet, Buurt Bestuurt Essenburgbuurt Carre College
Delfshaven ontmoet
Op veler verzoek organiseren we weer een moment voor alle buurt bestuurt groepen van Delfshaven. Noteer het alvast in je agenda: donderdag 14 december vanaf 1800 uur met een lekker hapje. De meeste groepen hebben een eigen whatsapp-groep of facebook. Zet het daar svp ook alvast op. De exacte uitnodiging volgt later.
Rotterdammers: BEDANKT!
Datum: 4 november 2017 Tijd 13.30 uur – 17.00 uur Locatie Hofpleintheater, Benthemplein 13, Rotterdam Rotterdammers: BEDANKT! Duizenden Rotterdammers zetten zich dagelijks in voor een schone, veilige en leefbare buurt. Ze zijn betrokken bij Buurt Bestuurt, Buurtpreventie, schouwen in hun eigen wijk, beheren het groen of hebben de afvalcontainer voor hun deur geadopteerd. Zelf vinden ze dat heel normaal, maar het is natuurlijk heel bijzonder! Ook u zet zich in voor uw buurt, daar wil ik u graag voor bedanken. Ik nodig u uit voor een bijzondere middag in het Hofpleintheater. Het wordt een bijeenkomst met leuke gasten, heerlijke (Rotterdamse) muziek, lekkere hapjes, een heuse filmpremière en… de R’Oscaruitreiking. Deze Rotterdamse variant van de Oscars wordt uitgereikt aan enkele Rotterdammers die zich inzetten voor onze stad. We hopen u op 4 november te mogen verwelkomen. U kunt zich aanmelden via www.roscaruitreiking.nl. Let op: deze uitnodiging is persoonlijk. Heeft u vragen? Mail dan naar rotterdammersbedankt@rotterdam.nl Tot zaterdag 4 november! Met vriendelijke groet, Team Rotterdammers Bedankt
Nieuwsbrief December 2016 op de website
De laatste nieuwsbrief is uit! Neem even de tijd in de kerstperiode om hem door te lezen, we hebben 2 bewoners geïnterviewd, een wijkconciërge en een meewerkend voorman van Stadsbeheer... verder info en tips over vuurwerk en Nieuwjaars-vegen, diverse foto's van de bijeenkomst voor professionals in de buurt. En natuurlijk om mee te beginnen: de beste wensen van onze wethouder Joost Eerdmans http://www.buurtbestuurt.nl/Public/Nieuwsbrieven/DownloadNieuwsbrief/13
Buurt bestuurt bijeenkomst
Maandag 12 nov is de volgende bijeenkomst. Inloop 1900 uur. Aanvang 19.15 uur. Grote visserijstraaat 7. Op de agenda: stand van zaken mbt veilige en leefbare buurt. De fietsnietjes. De vorderingen mbt overlastpanden en de aankomende stuurgroep in de wijk eind januari. We zijn op zoek naar bewoners of ondernemers die iets toe willen lichten aan de burgemeester en andere professionals. Wat wilt u onder de aandacht brengen?
Nieuwsbrief Mathenesserweg
De nieuwsbrief van oktober is weer uit. Op www.buurtbestuurt.nl , op de pagina van Tussendijken-west/Spangen-boven, onder het kopje documenten vindt u deze nieuwsbrief. Veel leesplezier.
Na constatering van illegaal gokken, is op last van de burgemeester de ontmoetingsruimte Spangen (Ooms) op nr 209 deze week gesloten. De ontmoetingsruimte moet 3 maanden gesloten blijven. Bewoners klaagden in het verleden ook over overlast met jongeren rondom deze zaak. Deze klachten zijn door de burgemeester ook meegenomen in zijn besluit.
Zaterdag waren we getuige van een prachtig straatfeest op de Mathenesserweg. Georganiseerd door en voor bewoners heette het festival niet voor niets " over de brug" . En bewoners kwamen over de brug. Veel bewoners maakten (voor het eerst soms) kennis met elkaar en kwamen er achter dat ze al jaren bij elkaar in de buurt woonden zonder elkaar ooit gesproken te hebben. Onder het genot van een fantastisch straatontbijt ging de dag van start en daarna kon genoten worden van veel leuke activiteiten, zoals schminken, soundmixen, een soort poppenkast met beeldplaten, grafitti-kunst van de mannen van lastpak, heerlijke bakkunsten bij Stroop en bij Maak, een workshop bucketdrums voor kinderen, een kijkje bij een klokkenverzameling, een rondleiding in het politiebureau, zelf kunst maken met verfspatten, 3d-stoepkrijten en dat alles onder een heerlijk zonnetje en een mooie sfeer.
buurt bestuurt bijeenkomst
Ondanks het prachtige weer gaat de bijeenkomst buurt bestuurt vanavond gewoon door. Ik hoop u allemaal om 19.00 uur te treffen in het kantoor van de stadsmarinier, Grote Visserijstraat 7. Op de agenda: Wat is er allemaal ondernomen op de Mathenesserweg en wat staat nog te gebeuren Het feestje over de brug de komst van de burgemeester en de stuurgroep binnenkort
Meeste keren leuk gevonden
1
1 Hans Hoekman - Bewoner
nieuw emailadres voor ALLE klachten rondom Mathenesserweg
2
0 Hans Hoekman - Bewoner
buurt bestuurt evenement 14 december
3
0 Hans Hoekman - Bewoner
Delfshaven ontmoet
Twitter
documenten
NIEUW
0
TOTAAL
7
over de buurt
 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

 

Oorspronkelijk is gestart met een buurt bestuurtgroep voor Tussendijken-west. Daar is al snel Spangen boven als buurt aan toegevoegd. 

Gaandeweg gingen de besproken pijnpunten steeds meer over de Mathenesserweg, de weg die de beide buurten scheidt en waar de prioriteiten voor het opraken lagen.

Meer en meer ontwikkelt deze groep zich tot buurt bestuurt Mathenesserweg. Op 1 oktober 2016 was daar het festival " over de brug". Voor en door bewoners georganiseerd.

activiteiten
Er zijn geen aankomende activiteiten voor deze buurt.
prikbord
BoTu Aangenaam in Oud Delfshaven
prioriteiten
1
Vuil (zwerfvuil, grofvuil, etensresten)
2
Verkeer/agressief rijgedrag
wensen
1
Meer bloemen in de buurt
comite
leden
Karin de Groen
Marleen ten Vergert
Leo Krommenhoek
zeynep
Jeannette Trompert
Bart Boerema
S.Gajapersad
Yvonne Berlijn
Chatgroepen worden ingeladen...