volg deze buurt
x
U kunt alleen een buurt volgen als u bent ingelogd. Heeft u al eerder aangemeld bij Buurtbestuurt? Log dan hier in. Nog niet eerder geregistreerd? Klik dan op de blauwe "Ik wil me registreren" knop.
GEBRUIKERSNAAM (IS UW EMAILADRES)
WACHTWOORD
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Door in te loggen kunt u reageren op berichten
U bent nog nooit op deze site geweest of heeft niet eerder uw gegevens ingevuld, maar u wilt zich wel aanmelden zodat u o.a. kunt reageren op berichten over uw buurt.
Wachtwoord vergeten
x
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul onderstaand formulier in
Vul uw e-mailadres en druk op "Wachtwoord opvragen". U zult een e-mail ontvangen met verdere instructies hoe uw wachtwoord te veranderen.
Stop met volgen van deze buurt
x
Weet u zeker dat u wilt stoppen met het volgen van deze buurt?
U ontvangt dan geen berichten meer over deze buurt.
Blijf op de hoogte!
x
De voordelen om uw buurt te volgen:
1
ontvang berichten van uw wijkagent over actuele zaken in uw buurt
2
blijf op de hoogte van de activiteiten in uw buurt
3
maak contact met uw buurtbewoners
4
reageer op berichten van andere buurtbewoners
1
kies uw buurt
16hovensekade
Adrien Milderbuurt
Beverwaard
Boomgaardshoek
Bospolderplein
Cool Zuid
De Esch
Digna Nieuw Engeland
Dokhavenbuurt
Essenburgbuurt Nieuwe Westen
Ganzerikplein e.o.
Gerrit van de Lindebuurt
Hoek van Holland L’Avenue
Hofstedebuurt
Homerusbuurt
Hordijkerveld
Irenebuurt
Kapiteinsbuurt
Katendrecht
Kiefhoek
Kleiwegkwartier
Kop van Middelland
Kop van zuid
Kossel
Kreekhuizen
Kruidenbuurt
Landenbuurt Delfshaven
Lusthofkwartier
Mathenesserflats
Meeuwenplaat
Middelland Zuid
Middengebied centrum
Millinxbuurt
Mooi Molière
Noordereiland
Nozemanbuurt
Osseweibuurt
Oudeland
Overschie
Pendrecht
Pernis
Prachtig Moliere
Pupillenbuurt Nieuwe Westen.
Riederbuurt
Rozenburg Het Dorp
Rozenburg Schanspolder
Schans Watergeus
Schepenbuurt
Schiemond
schiewijk oost
schoutpaden hoogvliet
Slachthuisterrein
Spangen-Oost
Sportdorp
Struisenburg
Tussendijken West - Spangen boven
Tussendijken-Oost
Tussenwater
Tweebosbuurt
Walravenbuurt
Westpunt
Wolphaertsstraat eo
Zalmplaat
Zeno / Platobuurt
ZZX Training
2
Registreren
U wordt op de hoogte gehouden via het hieronder ingevulde adres. Dit is tevens uw gebruikersnaam waarmee u op deze site kunt inloggen.
JOUW NAAM
JOUW E-MAILADRES
JOUW WACHTWOORD
NOGMAALS JOUW WACHTWOORD
of
 
3
bedankt
Bedankt voor het aanmelden. Er is een bevestigings e-mail gestuurd naar het door u opgegeven emailadres.

Na bevestiging van uw e-mailadres kunt u linksboven inloggen via de knop ‘login’ bovenin het menu van de site.
Kleiwegkwartier
laatste berichten
0
0
Het Donkere Dagen Offensief is weer ingezet. Tijdens deze periode – het DDO loopt van oktober tot en met de eerste week van maart – surveilleert de politie extra in bepaalde buurten, worden volop preventieve acties georganiseerd en bekende inbrekers, overvallers en straatrovers extra in de gaten gehouden. Wilt u weten wat u (preventief) kan doen om bijvoorbeeld uw woning veiliger te maken tegen inbrekers? Kijk voor tips op www.politie.nl -Thema-Preventietips.
Rotterdammers: BEDANKT!
Datum: 4 november 2017 Tijd 13.30 uur – 17.00 uur Locatie Hofpleintheater, Benthemplein 13, Rotterdam Rotterdammers: BEDANKT! Duizenden Rotterdammers zetten zich dagelijks in voor een schone, veilige en leefbare buurt. Ze zijn betrokken bij Buurt Bestuurt, Buurtpreventie, schouwen in hun eigen wijk, beheren het groen of hebben de afvalcontainer voor hun deur geadopteerd. Zelf vinden ze dat heel normaal, maar het is natuurlijk heel bijzonder! Ook u zet zich in voor uw buurt, daar wil ik u graag voor bedanken. Ik nodig u uit voor een bijzondere middag in het Hofpleintheater. Het wordt een bijeenkomst met leuke gasten, heerlijke (Rotterdamse) muziek, lekkere hapjes, een heuse filmpremière en… de R’Oscaruitreiking. Deze Rotterdamse variant van de Oscars wordt uitgereikt aan enkele Rotterdammers die zich inzetten voor onze stad. We hopen u op 4 november te mogen verwelkomen. U kunt zich aanmelden via www.roscaruitreiking.nl. Let op: deze uitnodiging is persoonlijk. Heeft u vragen? Mail dan naar rotterdammersbedankt@rotterdam.nl Tot zaterdag 4 november! Met vriendelijke groet, Team Rotterdammers Bedankt
controle sluiproute W. V Hillegaersbergstraat
In verband met klachten uit de buurt dat er regelmatig bestuurders tegen de richting inrijden op de Willem van Hillegearsbergstraat (tussen de Phillips Willemstraat en de Hillegondastraat) om de file op de Straatweg te vermijden hebben de politie en stadsbeheer de afgelopen weken veelvuldig daar gecontroleerd. Hierbij zijn een aanzienlijk aantal bekeuringen geschreven, zeker in de ochtend. Bij de laatste controle van afgelopen dinsdag- en woensdagochtend zijn er nog (maar) 3 bekeuringen uitgeschreven. De controles blijken dus te werken maar de aandacht blijft erop.
vertraging Philips Willembrug (februari 2017)
Door omstandigheden (winterkou, kwaliteitseisen materiaal) is de verwachte oplevering van de nieuwe verbindingsbrug over de Rotte, de Philips Willembrug, vertraagd met enkele maanden. I.p.v. eind februari, begin maart zal de brug nu naar alle waarschijnlijkheid begin mei in gebruik genomen kunnen worden. Voor meer info zie onderstaande link naar het volledige nieuwsbericht. http://www.rotterdam.nl/Clusters/Stadsbeheer/Document-2017/bewonersbrief%20vertraging%20oplevering.pdf
Nieuwsbrief December 2016 op de website
De laatste nieuwsbrief is uit! Neem even de tijd in de kerstperiode om hem door te lezen, we hebben 2 bewoners geïnterviewd, een wijkconciërge en een meewerkend voorman van Stadsbeheer... verder info en tips over vuurwerk en Nieuwjaars-vegen, diverse foto's van de bijeenkomst voor professionals in de buurt. En natuurlijk om mee te beginnen: de beste wensen van onze wethouder Joost Eerdmans http://www.buurtbestuurt.nl/Public/Nieuwsbrieven/DownloadNieuwsbrief/13
BB Nieuwsbrief mei
Op deze website staat onder de tab 'Nieuwsbrieven' de nieuwsbrief van mei. Er staan interviews in met actieve leden van Buurt Bestuurt, een wijkagent Fer van der Stam uit Kralingen en een lid van de Gebiedscommissie Ineke Palm. Daarnaast is een schouwgroep gevolgd op de Kop van Zuid en vertelt de Essenburg-buurt over de diverse acties. Waarom zijn die mensen zo actief? In het interview met Ineke Palm is een oproep verwerkt voor mensen die a.s. zaterdag 28 mei graag willen weten hoe ze welk budget kunnen aanvragen om verbeteringen door te voeren in de buurt. De Gebiedscommissie helpt met het invullen van formulieren en het omschrijven van de aanvraag. De locatie is: Pier 80. Veel leesplezier
samen buurten bijeenkomst 21 mei
We krijgen erg veel vragen van bewoners dat ze problemen hebben met het aanmelden voor de bijeenkomst op 21 mei op de SS Rotterdam. Daarom deze stap-voor-stap-uitleg. Ga op de website www.buurtbestuurt.nl naar de pagina van uw buurt. Klik daarna links in de groene rij op Documenten. Daar staat o.a. "Samen buurten". Als u daarop klikt, wordt het aanmeld-document gedownload. Vult het formulier in en sla het daarna op (geef het een naam) Daarna stuur u een mail naar samenbuurten@rotterdam.nl en daar voegt u dat document aan toe middels de paperclip. We hopen dat het met deze stap-voor-stap uitleg voor iedereen te doen is. Excuus aan iedereen die het wel gelijk lukte
Netwerkbijeenkomst voor actieve bewoners
Veel Rotterdammers maken zich sterk voor een veilige en leefbare buurt. Ze doen dat bijvoorbeeld bij Buurt Bestuurt, in een buurtpreventieteam, als container-adoptant, of door regelmatig te schouwen in de buurt. Ook u bent zo’n betrokken bewoner! We waarderen uw inzet en willen u daarvoor graag bedanken. Daarom organiseert de gemeente Rotterdam een middag speciaal voor u op een bijzondere plek. Tijdens deze middag kunt u andere bewoners ontmoeten en kennis en ervaringen delen. Ook de betrokken professionals zijn van harte uitgenodigd. Dat doen we op zaterdag 21 mei as. op de SS Rotterdam. Het programma begint om 12.30 – 16.30 uur, de inloop start om 12.00 uur. Deze middag heet wethouder Joost Eerdmans (Veiligheid, Handhaving en Buitenruimte) u van harte welkom. Vervolgens is er een aantrekkelijk programma met workshops en informatiestands over activiteiten in de buurt. Ook is er volop gelegenheid om kennis te maken en te delen. En natuurlijk kunt u genieten van de prachtige locatie, het ss Rotterdam! Wilt u komen, meldt u dan aan op het formulier wat op de website staat onder het kopje "documenten". Zo kunt u zich ook aanmelden voor één van de leuke workshops. Mail het formulier naar samenbuurten@rotterdam.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Reageer dus snel. Heeft u vragen? Mail naar: samenbuurten@rotterdam.nl of bel naar Waheeda Dahoe, 06 51187213.
Diefstallen navigatie en airbags
Er worden de afgelopen weken in de nachtelijke uren regelmatig navigatie en airbags gestolen uit personenauto's (in geheel Hillegersberg-Schiebroek) Dit gebeurt door middel van een ruit inslaan. Houd ogen en oren open en bel bij verdachte situaties direct 112!
Uitleg website
Wanneer er behoefte is aan meer info over de nieuwe website, dan geven we graag bij een Buurt Bestuurt overleg meer uitleg. Geef even aan ons door wanneer zo'n overleg is, dan plannen wij het in.
Meeste keren leuk gevonden
1
3 Will Stolzenbach - Bewoner
Nieuwe Bokkrant uit met preventietips
2
1 Hans Hoekman - Bewoner
uitleg nieuwe website buurt bestuurt
3
1 Onbekend
autoinbrekers aangehouden!!
Twitter
documenten
NIEUW
0
TOTAAL
1
over de buurt
 

Het Kleiwegkwartier is een wijk in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Het Kleiwegkwartier is door middel van de Straatweg te verdelen in twee gebieden. Buurt Bestuurt Kleiwegkwartier richt zich op het gedeelte tussen de Ceintuurbaan en de Berhardkade en tussen de Bergse Rechter Rottekade en de Straatweg. De buurt kenmerkt zich door de mix van ondernemerschap en wonen.

 

Het Kleiwegkwartier is een wijk in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Het Kleiwegkwartier is door middel van de Straatweg te verdelen in twee gebieden. Buurt Bestuurt Kleiwegkwartier richt zich op het gedeelte tussen de Ceintuurbaan en de Berhardkade en tussen de Bergse Rechter Rottekade en de Straatweg. De buurt kenmerkt zich door de mix van ondernemerschap en wonen.

activiteiten
Er zijn geen aankomende activiteiten voor deze buurt.
prikbord
adopteer een container en draag bij aan een schone leefomgeving!
Tentoonstelling Rotterdam "EN PLEIN AIR"
Buurt Bestuurt Nieuwsbrief Door de link te volgen kun je de nieuwsbrief lezen. http://www.rotterdam.nl/?id=2247803
Buurt Bestuurt Nieuwsbrief Door de link te volgen kun je de nieuwsbrief lezen. http://www.rotterdam.nl/?id=2247803
prioriteiten
?
Voeg een wens toe!
wensen
?
Voeg een wens toe!
comite
leden
Edith Wolvers
Will Stolzenbach
Laura den Hartog
Anne-Marie Buitelaar
Chatgroepen worden ingeladen...