volg deze buurt
x
U kunt alleen een buurt volgen als u bent ingelogd. Heeft u al eerder aangemeld bij Buurtbestuurt? Log dan hier in. Nog niet eerder geregistreerd? Klik dan op de blauwe "Ik wil me registreren" knop.
GEBRUIKERSNAAM (IS UW EMAILADRES)
WACHTWOORD
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Door in te loggen kunt u reageren op berichten
U bent nog nooit op deze site geweest of heeft niet eerder uw gegevens ingevuld, maar u wilt zich wel aanmelden zodat u o.a. kunt reageren op berichten over uw buurt.
Wachtwoord vergeten
x
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul onderstaand formulier in
Vul uw e-mailadres en druk op "Wachtwoord opvragen". U zult een e-mail ontvangen met verdere instructies hoe uw wachtwoord te veranderen.
Stop met volgen van deze buurt
x
Weet u zeker dat u wilt stoppen met het volgen van deze buurt?
U ontvangt dan geen berichten meer over deze buurt.
Blijf op de hoogte!
x
De voordelen om uw buurt te volgen:
1
ontvang berichten van uw wijkagent over actuele zaken in uw buurt
2
blijf op de hoogte van de activiteiten in uw buurt
3
maak contact met uw buurtbewoners
4
reageer op berichten van andere buurtbewoners
1
kies uw buurt
16hovensekade
Adrien Milderbuurt
Beverwaard
Boomgaardshoek
Bospolderplein
Cool Zuid
De Esch
Digna Nieuw Engeland
Dokhavenbuurt
Essenburgbuurt Nieuwe Westen
Ganzerikplein e.o.
Gerrit van de Lindebuurt
Hoek van Holland L’Avenue
Hofstedebuurt
Homerusbuurt
Hordijkerveld
Irenebuurt
Kapiteinsbuurt
Katendrecht
Kiefhoek
Kleiwegkwartier
Kop van Middelland
Kop van zuid
Kossel
Kreekhuizen
Kruidenbuurt
Landenbuurt Delfshaven
Lusthofkwartier
Mathenesserflats
Meeuwenplaat
Middelland Zuid
Middengebied centrum
Millinxbuurt
Mooi Molière
Noordereiland
Nozemanbuurt
Osseweibuurt
Oudeland
Overschie
Pendrecht
Pernis
Prachtig Moliere
Pupillenbuurt Nieuwe Westen.
Riederbuurt
Rozenburg Het Dorp
Rozenburg Schanspolder
Schans Watergeus
Schepenbuurt
Schiemond
schiewijk oost
schoutpaden hoogvliet
Slachthuisterrein
Spangen-Oost
Sportdorp
Struisenburg
Tussendijken West - Spangen boven
Tussendijken-Oost
Tussenwater
Tweebosbuurt
Walravenbuurt
Westpunt
Wolphaertsstraat eo
Zalmplaat
Zeno / Platobuurt
ZZX Training
2
Registreren
U wordt op de hoogte gehouden via het hieronder ingevulde adres. Dit is tevens uw gebruikersnaam waarmee u op deze site kunt inloggen.
JOUW NAAM
JOUW E-MAILADRES
JOUW WACHTWOORD
NOGMAALS JOUW WACHTWOORD
of
 
3
bedankt
Bedankt voor het aanmelden. Er is een bevestigings e-mail gestuurd naar het door u opgegeven emailadres.

Na bevestiging van uw e-mailadres kunt u linksboven inloggen via de knop ‘login’ bovenin het menu van de site.
Essenburgbuurt Nieuwe Westen
laatste berichten
0
0
EssenburgbuurtBewonersWensen
Tijdens de bijeenkomst van 14 december j.l. werd aangegeven dat deze website per 1-1-2018 op houdt te bestaan. Graag wil ik onze abonnees uitnodigen om lid te worden van EssenburgbuurtBewonersWensen. Meld je aan volg ons en beslis mee in de keuzes van bewoners.
buurt bestuurt evenement 14 december
Eerder kreeg u al de uitnodiging voor de bijeenkomst van aanstaande donderdag voor alle buurt bestuurt teams van Delfshaven. Vanaf 1800 uur bent u welkom voor een hapje en drankje, verzorgd door de leerlingen van het Carré college. Vanaf 19.15 uur starten we met een programma. Deze keer is er nog iets extra's. Het buurt bestuurt team van de Essenburgbuurt zamelt levensmiddelen in die zij in pakketten uitdelen aan bewoners van Delfshaven die het niet breed hebben. Vorig jaar werden ruim 50 boodschappentassen uitgedeeld. Een mooi moment voor alle buurtbestuurt deelnemers om dit te ondersteunen. Als de meeste mensen 1 of 2 boodschappen zouden meenemen, kunnen dit jaar nog meer mensen blij maken met wat extra's vlak voor de kerst. Maar ook zonder extra boodschappen bent u van harte welkom. Ik hoop u donderdagavond te kunnen begroeten.
Delfshaven ontmoet
Dit is de definitieve uitnodiging voor de ontmoetingsavond van 14 december. Uw aanwezigheid stellen wij zeer op prijs. Bent u inmiddels gestopt met uw deelname aan buurt bestuurt maar zou u dat graag weer oppakken, dan bent u ook van harte welkom. Beste buurt bestuurt leden, Hierbij nodigen wij u allen uit voor een gezamenlijke afsluiting van het jaar. Alle buurt bestuurt leden van heel Delfshaven zijn welkom. Het lijkt ons leuk om kennis te maken en elkaar te leren kennen. De bijeenkomst is op: Datum : donderdag 14 december Tijdstip : 18.00 – 21.00 uur Locatie : Carre College Adres : Beukelsdijk 145 Van 18.00 – 19.00 uur starten we met een gezamenlijke maaltijd, verzorgd door de leerlingen van het Carré college. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Fatima Addou, gebiedsnetwerker van het Nieuwe Westen/Middelland van de Gemeente Rotterdam, telefoonnummer 06-57257164 of via de mail f.addou@rotterdam.nl. Wij ontvangen u graag op 14 december. Met vriendelijke groet, Buurt Bestuurt Essenburgbuurt Carre College
Delfshaven ontmoet
Op veler verzoek organiseren we weer een moment voor alle buurt bestuurt groepen van Delfshaven. Noteer het alvast in je agenda: donderdag 14 december vanaf 1800 uur met een lekker hapje. De meeste groepen hebben een eigen whatsapp-groep of facebook. Zet het daar svp ook alvast op. De exacte uitnodiging volgt later.
De bijeenkomst van Buurt Bestuurt Essenburgbuurt zal worden gehouden op : Donderdag 26 oktober in het Carré College Beukelsdijk 145 , Aanvang 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. - Donkere dagen offensief - Veiligheid senioren, - Resultaten Blauwe maandag - Leefbaarheid in de Buurt - Activiteiten Buurtpreventie team - Buurtkamer in 2018 - Inrichten tuin buurtkamer Heeft u aandachtspunten inzake de Essenburgbuurt of andere zaken die u wilt bespreken ? Kom dan naar de bijeenkomst. Heeft u zich al aangemeld bij de Buurt Veiligheidsapp? Essenburgbuurt Veilig is het doel om met 250 paar ogen de buurt veilig te houden. Doet u mee ? Meldt u aan bij de wijkagent Erik Persoon of bij Henk van Mourik van het Bewonerscomité. Samen voor een schone groene en veilige buurt . Met vriendelijke groeten, Henk/ Yaasier Namens het bewonerscomité
Ronde buurt preventie en spreekuur wijkagent
Beste medebewoners, Hedenavond is er van 19.00 tot 20.30 uur is er spreekuur van de wijkagent Erik Persoon in de buurtkamer Beukelsdijk 153c. Mocht u klachten of andere zaken willen bespreken neem dan de gelegenheid. Aanmelden is niet nodig ,u kunt vrij binnenlopen. Tevens is er een buurtronde van het Buurt Preventie team.
Rotterdammers: BEDANKT!
Datum: 4 november 2017 Tijd 13.30 uur – 17.00 uur Locatie Hofpleintheater, Benthemplein 13, Rotterdam Rotterdammers: BEDANKT! Duizenden Rotterdammers zetten zich dagelijks in voor een schone, veilige en leefbare buurt. Ze zijn betrokken bij Buurt Bestuurt, Buurtpreventie, schouwen in hun eigen wijk, beheren het groen of hebben de afvalcontainer voor hun deur geadopteerd. Zelf vinden ze dat heel normaal, maar het is natuurlijk heel bijzonder! Ook u zet zich in voor uw buurt, daar wil ik u graag voor bedanken. Ik nodig u uit voor een bijzondere middag in het Hofpleintheater. Het wordt een bijeenkomst met leuke gasten, heerlijke (Rotterdamse) muziek, lekkere hapjes, een heuse filmpremière en… de R’Oscaruitreiking. Deze Rotterdamse variant van de Oscars wordt uitgereikt aan enkele Rotterdammers die zich inzetten voor onze stad. We hopen u op 4 november te mogen verwelkomen. U kunt zich aanmelden via www.roscaruitreiking.nl. Let op: deze uitnodiging is persoonlijk. Heeft u vragen? Mail dan naar rotterdammersbedankt@rotterdam.nl Tot zaterdag 4 november! Met vriendelijke groet, Team Rotterdammers Bedankt
Op donderdag 29 juni 2017 zullen de bewonersgroepen Buurt Bestuurt en Beukelswij een bijeenkomst voor bewoners houden van de Essenburg/Middelland/Adriaen Milder en Hofstede buurt. Ter sprake komen o.a. - de voortgang van de verkeersontwikkelingen en verkeersveiligheid op de Beukelsweg/dijk. ( toelichting en voorlichting door de bewonersgroep Beukelswij) - de blijvende vervuiling van de straten en het bijplaatsen van grof vuil. - herinrichting Essenburgsingel - buurtpreventie en vakantietijd - naamsverandering JHR We houden de bijeenkomst in het Carre College Beukelsdijk 145 Aanvang 19.30 uur Inloop vanaf 19.00 uur. Breng gerust uw buren mee en laten we gaan zorgen voor een goed draagvlak voor een schone, veilige en hele buurt. Wij verwachten u om samen met ons de onderwerpen bespreekbaar te maken en uw mening te horen. Met vriendelijke groeten, Henk van Mourik Yaasier Bhageloe
Paasinzameling
Beste medebewoners, Vanavond kunt u ook uw bijdrage afgeven in de buurtkrant Essenburg Beukelsdijk 153 c voor de paaspakketten actie . Deze pakketten maken wij voor onze medebewoners die het gewoon minder hebben en hopen ook hen namens u een paar leuke paasdagen te bezorgen. Doet u mee ? Wij zijn er vanaf nu tot 21.00 uur. Onze dank.namens de ontvangers. Henk Yaasier
Wijkagent
Hedenavond spreekuur wijkagent Erik Persoon. Buurtkamer Essenburg Beukelsdijk 153c Van 19.00 tot 20.30 uur. U bent van harte welkom. .
Meeste keren leuk gevonden
1
2 Jacqueline van Touw - Bewoner
Rondleiding Mevlana Moskee
2
2 Jacqueline van Touw - Bewoner
BuurtBestuurt 11-6-2015
3
2 yaasrb - Bewoner
estafette festival essenburgbuurt
Twitter
documenten
NIEUW
0
TOTAAL
3
over de buurt
 

De Essenburgbuurt ligt in het noordelijke gedeelte van de wijk het Nieuwe Westen.
De Essenburgbuurt is vernoemd naar de vele boerderijen in het polderlandschap uit het verleden.
De hedendaagse straatnamen herinneren hier nog steeds aan.
De Essenburgbuurt is een wijk met een bonte mix aan culturen die gezamelijk de schouders eronder zetten om de wijk fleurig, gezellig en leefbaar te houden.
Jaarlijks worden er door de bewoners tal van activiteiten georganiseerd om de sociale contacten met elkaar te versterken en hoog te houden.
Het paradepaardje van deze buurt is "onze" Pluktuin gelegen aan de RFC-weg 140.
De Pluktuin is een initiatief van de bewoners met talrijke groente en fruitgewassen die wekelijks bij elkaar komen om het te onderhouden.
De Essenburgbuurt, in Het Nieuwe Westen is dan ook een buurt om prima te wonen en waar saamhorigheid hoog in het vaandel staat.

 

De Essenburgbuurt ligt in het noordelijke gedeelte van de wijk het Nieuwe Westen.
De Essenburgbuurt is vernoemd naar de vele boerderijen in het polderlandschap uit het verleden.
De hedendaagse straatnamen herinneren hier nog steeds aan.
De Essenburgbuurt is een wijk met een bonte mix aan culturen die gezamelijk de schouders eronder zetten om de wijk fleurig, gezellig en leefbaar te houden.
Jaarlijks worden er door de bewoners tal van activiteiten georganiseerd om de sociale contacten met elkaar te versterken en hoog te houden.
Het paradepaardje van deze buurt is "onze" Pluktuin gelegen aan de RFC-weg 140.
De Pluktuin is een initiatief van de bewoners met talrijke groente en fruitgewassen die wekelijks bij elkaar komen om het te onderhouden.
De Essenburgbuurt, in Het Nieuwe Westen is dan ook een buurt om prima te wonen en waar saamhorigheid hoog in het vaandel staat.

 

De Essenburgbuurt ligt in het noordelijke gedeelte van de wijk het Nieuwe Westen.
De Essenburgbuurt is vernoemd naar de vele boerderijen in het polderlandschap uit het verleden.
De hedendaagse straatnamen herinneren hier nog steeds aan.
De Essenburgbuurt is een wijk met een bonte mix aan culturen die gezamelijk de schouders eronder zetten om de wijk fleurig, gezellig en leefbaar te houden.
Jaarlijks worden er door de bewoners tal van activiteiten georganiseerd om de sociale contacten met elkaar te versterken en hoog te houden.
Het paradepaardje van deze buurt is "onze" Pluktuin gelegen aan de RFC-weg 140.
De Pluktuin is een initiatief van de bewoners met talrijke groente en fruitgewassen die wekelijks bij elkaar komen om het te onderhouden.
De Essenburgbuurt, in Het Nieuwe Westen is dan ook een buurt om prima te wonen en waar saamhorigheid hoog in het vaandel staat.

activiteiten
Er zijn geen aankomende activiteiten voor deze buurt.
prikbord
Inloop de Buurtkamer van de Essenburgbuurt
Essenburgbuurt Preventieteam
prioriteiten
?
Voeg een wens toe!
wensen
1
Meer handhaving tegen vervuilers
2
Drugs aanpak
3
Glaswerk op straat
comite
leden
Jacqueline van Touw
lia
Erik Persoon
Henk van Mourik
Aisha guman
yaasrb
Chatgroepen worden ingeladen...