volg deze buurt
x
U kunt alleen een buurt volgen als u bent ingelogd. Heeft u al eerder aangemeld bij Buurtbestuurt? Log dan hier in. Nog niet eerder geregistreerd? Klik dan op de blauwe "Ik wil me registreren" knop.
GEBRUIKERSNAAM (IS UW EMAILADRES)
WACHTWOORD
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Door in te loggen kunt u reageren op berichten
U bent nog nooit op deze site geweest of heeft niet eerder uw gegevens ingevuld, maar u wilt zich wel aanmelden zodat u o.a. kunt reageren op berichten over uw buurt.
Wachtwoord vergeten
x
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul onderstaand formulier in
Vul uw e-mailadres en druk op "Wachtwoord opvragen". U zult een e-mail ontvangen met verdere instructies hoe uw wachtwoord te veranderen.
Stop met volgen van deze buurt
x
Weet u zeker dat u wilt stoppen met het volgen van deze buurt?
U ontvangt dan geen berichten meer over deze buurt.
Blijf op de hoogte!
x
De voordelen om uw buurt te volgen:
1
ontvang berichten van uw wijkagent over actuele zaken in uw buurt
2
blijf op de hoogte van de activiteiten in uw buurt
3
maak contact met uw buurtbewoners
4
reageer op berichten van andere buurtbewoners
1
kies uw buurt
16hovensekade
Adrien Milderbuurt
Beverwaard
Boomgaardshoek
Bospolderplein
Cool Zuid
De Esch
Digna Nieuw Engeland
Dokhavenbuurt
Essenburgbuurt Nieuwe Westen
Ganzerikplein e.o.
Gerrit van de Lindebuurt
Hoek van Holland L’Avenue
Hofstedebuurt
Homerusbuurt
Hordijkerveld
Irenebuurt
Kapiteinsbuurt
Katendrecht
Kiefhoek
Kleiwegkwartier
Kop van Middelland
Kop van zuid
Kossel
Kreekhuizen
Kruidenbuurt
Landenbuurt Delfshaven
Lusthofkwartier
Mathenesserflats
Meeuwenplaat
Middelland Zuid
Middengebied centrum
Millinxbuurt
Mooi Molière
Noordereiland
Nozemanbuurt
Osseweibuurt
Oudeland
Overschie
Pendrecht
Pernis
Prachtig Moliere
Pupillenbuurt Nieuwe Westen.
Riederbuurt
Rozenburg Het Dorp
Rozenburg Schanspolder
Schans Watergeus
Schepenbuurt
Schiemond
schiewijk oost
schoutpaden hoogvliet
Slachthuisterrein
Spangen-Oost
Sportdorp
Struisenburg
Tussendijken West - Spangen boven
Tussendijken-Oost
Tussenwater
Tweebosbuurt
Walravenbuurt
Westpunt
Wolphaertsstraat eo
Zalmplaat
Zeno / Platobuurt
ZZX Training
2
Registreren
U wordt op de hoogte gehouden via het hieronder ingevulde adres. Dit is tevens uw gebruikersnaam waarmee u op deze site kunt inloggen.
JOUW NAAM
JOUW E-MAILADRES
JOUW WACHTWOORD
NOGMAALS JOUW WACHTWOORD
of
 
3
bedankt
Bedankt voor het aanmelden. Er is een bevestigings e-mail gestuurd naar het door u opgegeven emailadres.

Na bevestiging van uw e-mailadres kunt u linksboven inloggen via de knop ‘login’ bovenin het menu van de site.
Hoek van Holland L’Avenue
laatste berichten
0
0
Beste medebewoners, daar ons bereik via onze facebook pagina vele malen groter is, en wij op deze site een beperkt aantal volgens hebben, hebben wij besloten om alleen nog maar te communiceren via onze facebookpagina: www.facebook.nl/buurtbestuurtlavenue.
Rotterdammers: BEDANKT!
Datum: 4 november 2017 Tijd 13.30 uur – 17.00 uur Locatie Hofpleintheater, Benthemplein 13, Rotterdam Rotterdammers: BEDANKT! Duizenden Rotterdammers zetten zich dagelijks in voor een schone, veilige en leefbare buurt. Ze zijn betrokken bij Buurt Bestuurt, Buurtpreventie, schouwen in hun eigen wijk, beheren het groen of hebben de afvalcontainer voor hun deur geadopteerd. Zelf vinden ze dat heel normaal, maar het is natuurlijk heel bijzonder! Ook u zet zich in voor uw buurt, daar wil ik u graag voor bedanken. Ik nodig u uit voor een bijzondere middag in het Hofpleintheater. Het wordt een bijeenkomst met leuke gasten, heerlijke (Rotterdamse) muziek, lekkere hapjes, een heuse filmpremière en… de R’Oscaruitreiking. Deze Rotterdamse variant van de Oscars wordt uitgereikt aan enkele Rotterdammers die zich inzetten voor onze stad. We hopen u op 4 november te mogen verwelkomen. U kunt zich aanmelden via www.roscaruitreiking.nl. Let op: deze uitnodiging is persoonlijk. Heeft u vragen? Mail dan naar rotterdammersbedankt@rotterdam.nl Tot zaterdag 4 november! Met vriendelijke groet, Team Rotterdammers Bedankt
Nieuwsbrief December 2016 op de website
De laatste nieuwsbrief is uit! Neem even de tijd in de kerstperiode om hem door te lezen, we hebben 2 bewoners geïnterviewd, een wijkconciërge en een meewerkend voorman van Stadsbeheer... verder info en tips over vuurwerk en Nieuwjaars-vegen, diverse foto's van de bijeenkomst voor professionals in de buurt. En natuurlijk om mee te beginnen: de beste wensen van onze wethouder Joost Eerdmans http://www.buurtbestuurt.nl/Public/Nieuwsbrieven/DownloadNieuwsbrief/13
Ook dit jaar hebben diverse straten/hofjes in onze wijk een kerstboom aangevraagd, welke door de buurt kinderen prachtig versierd zullen worden. Om deze te tonen organiseert Buurtbestuurt een kerstwandeling met kerstverhaal voor jong en oud! Noteer alvast in uw agenda: vrijdag 23 december vanaf 16.30 uur. Verdere info volgt tzt
Maak L'Avenue zwerfvuilvrij! Doe vrijdag 16 september mee aan Keep it Clean Day. We zijn op zoek naar enthousiaste kinderen met een ouder die willen helpen met het schoonmaken van de wijk Lavenue. Kom naar het verzamelpunt bij de hoek van de Dokter Kniplaan en de Jaap van de Scheurhof. Tussen 15.30-17.30 zullen we door de wijk lopen. Ben jij er ook bij?!! Laat een reactie hieronder dan zorgen wij voor genoeg materiaal! http://youtu.be/_0JvKe2eCFc
De eerste perscontainer is beschikbaar voor inwoners van Hoek van Holland. Zij kunnen nu meer dan vier keer meer plastic en drankenkartons in de container gooien, dan in de normale bovengrondse containers, voordat deze geleegd hoeft te worden. Hierdoor hoeft de ophaalwagen voor plastic minder vaak naar Hoek van Holland te rijden. Daarmee wordt er minder CO2 uitgestoten door de vrachtwagen. Daarnaast maakt de pers geen geluid en voor de veiligheid werkt de pers alleen als de klep van de container dicht is. Tijdens het inwerpen van het plastic, staat de pers dus stil. De perscontainer voor plastic en drankenkartons staat bij de Pastoor Onderwaterhof, achterzijde Prins Hendrikstraat 400. Vanaf 1 juni ook drankenkartons bij het plastic Niet alleen het plasticafval mag in de container voor plastic, sinds 1 juni van dit jaar mogen daar ook drankenkartons bij. Het gaat om drankenkartons die gebruikt worden voor zuivel en sap, zoals vla, yoghurt, melk, vruchtensap of andere dranken en kleine drinkpakjes voor kinderen. De pakken hoeven niet uitgespoeld te worden, maar ze moeten wel leeg zijn. Plastic doppen mogen blijven zitten. Om ruimte te besparen kunnen de pakken opgevouwen worden. Drankenkartons zijn gemaakt van karton en kunststof. Die materialen zijn goed recyclebaar. Daarom mogen in Rotterdam de drankpakken voortaan ook in de plasticcontainers. De verschillende laagjes worden van elkaar gescheiden. Daarna wordt van het karton weer nieuw karton en papier gemaakt. Het plastic laagje komt bij al het andere plastic terecht. Daarvan wordt weer nieuw plastic gemaakt. Op rotterdam.nl/afvalwijzer is snel te zien waar alle containers staan om het afval gescheiden in te leveren.
Er is op 23 augustus een nieuw Havenplan dat bekeken kan worden. Inloop vanaf 19.30 uur. Kijk even bij de activiteiten van Hoek van Holland.
Vanmiddag was de 2e laseractie met onze "politiekids". De snelheid werd door de kinderen gemeten. De bestuurders werden aangespoken om de 30km in de wijk uit te leggen. Gelukkig reed er vanmiddag niemand te hard.....Naast het laseren konden de kinderen ook knutselen en kleuren, waarna er na afloop nog een rondje werd gereden met de surveancewagen en natuurlijk mocht de sirene even aan...... Door het succes van deze 2 laseracties, gaan wij ons best doen om dit later het jaar nog een keer te organiseren. Iedereen bedankt voor zijn/haar hulp!
BB Nieuwsbrief mei
Op deze website staat onder de tab 'Nieuwsbrieven' de nieuwsbrief van mei. Er staan interviews in met actieve leden van Buurt Bestuurt, een wijkagent Fer van der Stam uit Kralingen en een lid van de Gebiedscommissie Ineke Palm. Daarnaast is een schouwgroep gevolgd op de Kop van Zuid en vertelt de Essenburg-buurt over de diverse acties. Waarom zijn die mensen zo actief? In het interview met Ineke Palm is een oproep verwerkt voor mensen die a.s. zaterdag 28 mei graag willen weten hoe ze welk budget kunnen aanvragen om verbeteringen door te voeren in de buurt. De Gebiedscommissie helpt met het invullen van formulieren en het omschrijven van de aanvraag. De locatie is: Pier 80. Veel leesplezier
Op 6 juni a.s. wordt er een gietvloer rond de taludglijbaan in de Ben Kleijwegthof aangebracht. Eerder is er al kunstgras aangebracht, maar dit blijkt geen succes. Het is te glad waardoor het moeilijk is om omhoog te klimmen en het gras rondom slaat niet aan, waardoor de grond aan het wegspoelen is. De rubber gietvloer is van het materiaal (Ecoscape) dit heeft een natuurlijke uitstraling. Het wordt aangebracht i.p.v. het donkergroene kunstgras en op de kale plekken hier omheen. Ecoscape is een 100% gerecycled product. Het product heeft de uitstraling van schors, maar is gemaakt van gerecycled rubber (heftruckbanden). Verder komen er aan 2 kanten van de taludglijbaan een klimtouw, dit als extra speelaanleiding. De werkzaamheden zullen een paar dagen in beslag nemen.
Meeste keren leuk gevonden
1
4 Chris Koelman - Bewoner
Informatiebijeenkomst Buurtbestuurt voor bewoners L'Avenue Hoek van Holland.
2
1 mark van der Sluijs - Bewoner
Meet and Greet was een succes!
3
1 Romano Meijboom Wijkagent buitengebied HvH - Bewoner
Aandacht autoinbraken in HvH
Twitter
documenten
NIEUW
0
TOTAAL
2
over de buurt
 

Aan de rand van Hoek van Holland op de grens met de gemeente Westland bevindt zich de unieke waterrijke nieuwbouwwijk L’Avenue.

De wijk heeft een aantal unieke kenmerken die bepalend zijn voor de ontwikkeling van deze sfeervolle nieuwbouwwijk.

* op loopafstand van het heerlijke hoekse strand ( 900 m )

* ruime en wijdse opzet van de wijk met veel groen en brede wegen

* 2,5 hectare waterpartij in het hart van de wijk

* diverse woningtypologie

* luxe inrichtingsplan van de wijk

 

Aan de rand van Hoek van Holland op de grens met de gemeente Westland bevindt zich de unieke waterrijke nieuwbouwwijk L’Avenue.

De wijk heeft een aantal unieke kenmerken die bepalend zijn voor de ontwikkeling van deze sfeervolle nieuwbouwwijk.

* op loopafstand van het heerlijke hoekse strand ( 900 m )

* ruime en wijdse opzet van de wijk met veel groen en brede wegen

* 2,5 hectare waterpartij in het hart van de wijk

* diverse woningtypologie

* luxe inrichtingsplan van de wijk

activiteiten
Er zijn geen aankomende activiteiten voor deze buurt.
prikbord
Live muziek in uw huiskamer of op uw tuinfeest?
prioriteiten
1
Snelheid in de wijk
2
Parkeren Wil Vinjéstraat/Leen Vd Houwenstraat
3
Veiligheid bij meer
wensen
1
Hondepoep
2
Buitenruimte schoon en heel
3
Speelgelegenheid voor jeugd ouder dan 10
comite
leden
Chris Koelman
mark van der Sluijs
Michelle
Miranda van Dijk
Jeroen Gerritsen Wijkagent Dorpskern HvH
Romano Meijboom Wijkagent buitengebied HvH
Yvonne Radder
Marco Dijkshoorn
Roos van Harten
Esther Feldkamp
Edwin
Pieter v.d. Kraan
Tony Schuurmans
Rob Timmers
Yvonne Timmers
Astrid Verhulst
D. Vlaardingerbroek
Hans van Vlijmen
Diane Boers
Paul sonneveld
Chatgroepen worden ingeladen...