volg deze buurt
x
U kunt alleen een buurt volgen als u bent ingelogd. Heeft u al eerder aangemeld bij Buurtbestuurt? Log dan hier in. Nog niet eerder geregistreerd? Klik dan op de blauwe "Ik wil me registreren" knop.
GEBRUIKERSNAAM (IS UW EMAILADRES)
WACHTWOORD
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Door in te loggen kunt u reageren op berichten
U bent nog nooit op deze site geweest of heeft niet eerder uw gegevens ingevuld, maar u wilt zich wel aanmelden zodat u o.a. kunt reageren op berichten over uw buurt.
Wachtwoord vergeten
x
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul onderstaand formulier in
Vul uw e-mailadres en druk op "Wachtwoord opvragen". U zult een e-mail ontvangen met verdere instructies hoe uw wachtwoord te veranderen.
Stop met volgen van deze buurt
x
Weet u zeker dat u wilt stoppen met het volgen van deze buurt?
U ontvangt dan geen berichten meer over deze buurt.
Blijf op de hoogte!
x
De voordelen om uw buurt te volgen:
1
ontvang berichten van uw wijkagent over actuele zaken in uw buurt
2
blijf op de hoogte van de activiteiten in uw buurt
3
maak contact met uw buurtbewoners
4
reageer op berichten van andere buurtbewoners
1
kies uw buurt
16hovensekade
Adrien Milderbuurt
Beverwaard
Boomgaardshoek
Bospolderplein
Cool Zuid
De Esch
Digna Nieuw Engeland
Dokhavenbuurt
Essenburgbuurt Nieuwe Westen
Ganzerikplein e.o.
Gerrit van de Lindebuurt
Hoek van Holland L’Avenue
Hofstedebuurt
Homerusbuurt
Hordijkerveld
Irenebuurt
Kapiteinsbuurt
Katendrecht
Kiefhoek
Kleiwegkwartier
Kop van Middelland
Kop van zuid
Kossel
Kreekhuizen
Kruidenbuurt
Landenbuurt Delfshaven
Lusthofkwartier
Mathenesserflats
Meeuwenplaat
Middelland Zuid
Middengebied centrum
Millinxbuurt
Mooi Molière
Noordereiland
Nozemanbuurt
Osseweibuurt
Oudeland
Overschie
Pendrecht
Pernis
Prachtig Moliere
Pupillenbuurt Nieuwe Westen.
Riederbuurt
Rozenburg Het Dorp
Rozenburg Schanspolder
Schans Watergeus
Schepenbuurt
Schiemond
schiewijk oost
schoutpaden hoogvliet
Slachthuisterrein
Spangen-Oost
Sportdorp
Struisenburg
Tussendijken West - Spangen boven
Tussendijken-Oost
Tussenwater
Tweebosbuurt
Walravenbuurt
Westpunt
Wolphaertsstraat eo
Zalmplaat
Zeno / Platobuurt
ZZX Training
2
Registreren
U wordt op de hoogte gehouden via het hieronder ingevulde adres. Dit is tevens uw gebruikersnaam waarmee u op deze site kunt inloggen.
JOUW NAAM
JOUW E-MAILADRES
JOUW WACHTWOORD
NOGMAALS JOUW WACHTWOORD
of
 
3
bedankt
Bedankt voor het aanmelden. Er is een bevestigings e-mail gestuurd naar het door u opgegeven emailadres.

Na bevestiging van uw e-mailadres kunt u linksboven inloggen via de knop ‘login’ bovenin het menu van de site.
Struisenburg
laatste berichten
0
0
Zaterdag 4 november werden alle vrijwilligers van de stad Rotterdam in het zonnetje gezet. Iedere aanwezige deelnemer kreeg het speldje met de R'Oscar. Er waren 5 grote R'Oscars te vergeven via een loting. Voor ieder onderdeel was er 1 R'Oscar. Ank Ultee van onze eigen Buurt Bestuurt Struisenburg won de R'Oscar voor het onderdeel Buurt Bestuurt (zie bijgevoegde foto's).
Rotterdammers: BEDANKT!
Datum: 4 november 2017 Tijd 13.30 uur – 17.00 uur Locatie Hofpleintheater, Benthemplein 13, Rotterdam Rotterdammers: BEDANKT! Duizenden Rotterdammers zetten zich dagelijks in voor een schone, veilige en leefbare buurt. Ze zijn betrokken bij Buurt Bestuurt, Buurtpreventie, schouwen in hun eigen wijk, beheren het groen of hebben de afvalcontainer voor hun deur geadopteerd. Zelf vinden ze dat heel normaal, maar het is natuurlijk heel bijzonder! Ook u zet zich in voor uw buurt, daar wil ik u graag voor bedanken. Ik nodig u uit voor een bijzondere middag in het Hofpleintheater. Het wordt een bijeenkomst met leuke gasten, heerlijke (Rotterdamse) muziek, lekkere hapjes, een heuse filmpremière en… de R’Oscaruitreiking. Deze Rotterdamse variant van de Oscars wordt uitgereikt aan enkele Rotterdammers die zich inzetten voor onze stad. We hopen u op 4 november te mogen verwelkomen. U kunt zich aanmelden via www.roscaruitreiking.nl. Let op: deze uitnodiging is persoonlijk. Heeft u vragen? Mail dan naar rotterdammersbedankt@rotterdam.nl Tot zaterdag 4 november! Met vriendelijke groet, Team Rotterdammers Bedankt
“Verbetering luchtkwaliteit Maasboulevard”.
Beste Buurtbewoners, Voor het aanbreken van het “stille zomerseizoen” willen wij u graag informeren over de Stand van zaken en voortgang Bewonersinitiatief “Verbetering luchtkwaliteit Maasboulevard”. In de Documenten-sectie van deze BB site kunt u kijken naar een informatief en actueel overzicht van de initiatiefgroep met betrekking tot hun activiteiten en resultaten, die tot zover zijn bereikt en de ontwikkelingen die er zoals spelen.
Verslag bijeenkomst 12 jan. j.l. ‘Verbetering luchtkwaliteit Maasboulevard/Oostzeedijk’
Beste buurtbewoners, Graag willenn wij u op de hoogte blijven houden van ons bewonersinitiatief ‘Verbetering luchtkwaliteit Maasboulevard/Oostzeedijk’ Op 12 januari hebben wij weer een bijeenkomst in BlueCity/Rotterzwam gehad. Het verslag daarvan treft u in de categorie DOCUMENTEN van deze website.
Nieuwsbrief December 2016 op de website
De laatste nieuwsbrief is uit! Neem even de tijd in de kerstperiode om hem door te lezen, we hebben 2 bewoners geïnterviewd, een wijkconciërge en een meewerkend voorman van Stadsbeheer... verder info en tips over vuurwerk en Nieuwjaars-vegen, diverse foto's van de bijeenkomst voor professionals in de buurt. En natuurlijk om mee te beginnen: de beste wensen van onze wethouder Joost Eerdmans http://www.buurtbestuurt.nl/Public/Nieuwsbrieven/DownloadNieuwsbrief/13
Verbetering luchtkwaliteit Maasboulevard/Oostzeedijk - vervolg
Beste buurtbewoners, Graag houden wij u op de hoogte van ons bewonersinitiatief ‘Verbetering luchtkwaliteit Maasboulevard/Oostzeedijk’ en daarom treft u in de categorie DOCUMENTEN van deze website het conceptverslag aan van onze derde bijeenkomst over dit onderwerp. Bij deze bijeenkomst waren we met 11 enthousiaste buurtbewoners. U kunt altijd meedoen of meedenken, alle inbreng is welkom. Reageer via de onderstaande email of kom naar de bijeenkomsten in ons ‘buurtcafé Struisenburg’. ? Met name zoeken we nog buurtbewoners die contact kunnen leggen met het Arboretum om te kijken of we met vrijwilligers aldaar stekjes kunnen kweken van planten die geschikt zijn om fijnstof af te vangen. ? Graag nodig ik u wederom van harte uit voor de eerstvolgende bijeenkomst van ons ‘Buurtcafé Struisenburg’ op donderdag 12 januari 2017 van 19.00 – 21.00 uur in BlueCity ingang Rotterzwam. Namens de initiatiefnemers wens ik u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017 toe. Hartelijke groet Geert Beke Bewoner Oostmaaslaan *************************** Email: geert@bekenet.nl
Donkere Dagen Offensief
De politie geeft u advies, zeker in deze donkere dagen, om uw deur niet zo maar open te doen voor onbekende mensen, Maak afspraken met zorgverleners, dat zij u bellen wanneer zij langs komen, dan weet u zeker dat de goede persoon bij u aanbelt. Bij het vieren van Oud en Nieuw, draag een vuurwerkbril! Dit kan uw ogen goed beschermen en voorkomt onnodig letsel. Maar zorg ook voor uw oren! bescherm deze ook tegen harde knallen! Eeen vooral veilig en goed 2017
VERSLAG 24 nov - bewonersbijeenkomst Buurtcafé Struisenburg
Beste wijkbewoner, Kijk voor dit verslag met nadere toelichting en uitwerking over hetgeen in deze bijeenkomst zoal is besproken en overeengekomen in de DOCUMENTEN sectie van deze buurt site.
DOE MEE met verbetering luchtkwaliteit Maasboulevard/Oostzeedijk - 8 december a.s. in Struisenburg Buurtcafé
Beste mede wijkbewoners, Afgelopen donderdag 24 november hebben we tijdens ons Buurtcafé Struisenburg in BlueCity onder het genot van een drankje gesproken over ‘Hoe nu verder met de ideeën uit onze brainstormsessie van 2 november?’ In de bijlage treft u een kort en bondig verslag van deze buurtcafé sessie aan. We hebben, zoals u zult lezen, besloten vier werkgroepjes op te starten. 1. Meet werkgroepje: hoe zit het nu precies met fijnstof langs de Maasboulevard/Oostzeedijk 2. Wethouder werkgroepje, Wethouder Langeveld brengt in januari een werkbezoek aan onze wijk. De Gebiedscommissie heeft ons uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. We zullen de wethouder informeren over ons bewonersinitiatief en hem uitdagen onze ideeën serieus mee te nemen naar de Raad. 3. Gemeentegroen werkgroepje: kunnen we de gemeente overtuigen ‘slimme’ (zodat fijnstof enigszins afgevangen wordt) groenvoorzieningen in de openbare ruimten te bewerkstelligen, 4. Stekjes/Arboretum werkgroepje: in samenwerking met het Arboretum samen ‘slimme’ stekjes kweken die vervolgens als balkonplantjes aan wijkbewoners uitgedeeld kunnen worden. Het zou mooi zijn als u wilt meedoen met één van de werkgroepjes. Als u enthousiast daarvoor bent, meldt u dan aan via geert@bekenet.nl Het eerstvolgende Struisenburg Buurtcafé is donderdag 8 december tussen 19.00 en 21.00 uur in BlueCity, Rotterzwam (ingang is rechts van de oude hoofdingang). Iedere wijkbewoner is welkom, zegt het voort! Mocht u vragen hebben kunt u via de mail met ondergetekende contact opnemen. Vriendelijke groet Geert Beke Initiatiefnemer
Verslag 1e bijeenkomst luchtkwaliteit verbetering Maasboulevard
Kijk vooral op de pagina Documenten van deze Buurt Bestuurt site, voor de weergave van dit Verslag van de eerste Bewonersbijeenkomst Struisenburg m.n.t. het helpen verbeteren van de luchtkwaliteit van en rond de Maasboulevard, gehouden op 2 november j.l. in BlueCity, waarbij 43 wijkbewoners aanwezig waren en hebben meegedacht en gepraat. Resultaat: 28 ideeën voor een schonere lucht Vervolg: Uitwerken van de ideeën in Buurtcafé Struisenburg donderdag 24 november van 19:00 – 21:00 in BlueCity Kijk ook naar het bericht van Uitnodiging: Uitwerken 28 ideeën in Buurtcafé Struisenburg Kom je ook?
Meeste keren leuk gevonden
1
1 Hetty Rommers - Bewoner
Blue City / RotterZwam in het oude Tropicana
2
0 Hetty Rommers - Bewoner
R'Oscar voor Buurt Bestuurt Struisenburg
3
0 Waheeda Dahoe - Bewoner
Rotterdammers: BEDANKT!
Twitter
documenten
NIEUW
0
TOTAAL
7
over de buurt
activiteiten
Er zijn geen aankomende activiteiten voor deze buurt.
prikbord
Er zijn nog geen advertenties geplaatst voor deze buurt.
Als u een bericht wilt plaatsen, kunt u dat doen na het inloggen.
prioriteiten
?
Voeg een wens toe!
wensen
1
Kerstwens
2
De kerstwens voor 2016/2017
comite
leden
Safiye Mutlu
Fer van der Stam
Ingrid Klein
Hetty Rommers
Sonja Krijgsman
Annita 't Hoen
Chatgroepen worden ingeladen...